Uitzend survival jacht – Part 2

30.11.2012
Daar gaan we dan, wederom netjes maar niet overdressed, op de fiets richting uitzendbureau C. De vorige keer viel ik letterlijk binnen in deze vestiging en ik heb me op de fiets al heilig voorgenomen dat me dat geen tweede keer meer gaat gebeuren.
Eenmaal aangekomen stap ik de vestiging binnen en meld ik mij bij de receptie. Na heel even te hebben gewacht wordt ik opgehaald door de persoon waar ik een afspraak mee heb en nemen we plaats.

Van alles willen ze van me weten en hebben, kopietjes van paspoorten, referenties, telefoonnummers van oud werkgevers, diploma’s, hobby’s, voorkeuren, zoveel ik heb bijna het idee alsof ik bij de AIVD terecht ben gekomen.
Na een gesprek waarin ik veel over mezelf heb moeten vertellen, vertelt ze over de mogelijkheden die er zijn. Eerlijk gezegd sta ik niet te springen van enthousiasme maar ach werk is werk en zeker voor de komende tijd even.

Vervolgens roept ze haar collega er nog even bij, zodat hij ook een beetje een beeld van mij kan krijgen. Niet veel later komt een jong en knap ogende jongen aanlopen die zich voorstelt. Al het bloed loopt naar mijn hoofd en als ik nu in de spiegel zou kunnen kijken zou ik waarschijnlijk een tomaat zien. Nee, ik ken hem niet van een gênante avond stappen, hij is gewoon precies mijn type! Hoewel hij een stuk relaxter oogt dan ik, probeer ik zo goed en zo kwaad als het gaat zijn vragen te beantwoorden zonder al te veel te blozen en te stotteren. Uiteindelijk komen ze met een voorstel voor een functie en stellen ze voor dat ik thuis een motivatie ga schrijven.

Hup op de fiets die vestiging uit en naar huis! Nog tijdens het oplopen van de trap bij mijn huis word ik gebeld, maar ben ik net te laat met opnemen. Een gemiste oproep met voicemail bericht van die leuke jongen. Hoe zou dit aflopen?

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.