Uitzend survival jacht – Part 3

13.12.2012
Was ik in de laatste blogpost nog druk aan het uitzend survivals, inmiddels ben ik de trotse bezitter van een baan! Goed het is even tijdelijk, maar beter iets dan niets! Hoewel je zou denken dat dit toch wel het mooiste nieuws is dat ik te vertellen heb, wordt het nog mooier! Ik heb gister een date gehad met de jongen van het uitzendbureau!

Goed ik begrijp dat dit wellicht allemaal erg snel gaat dus ik zal even bij het begin beginnen.

Na het telefoontje dat ik had gekregen van het uitzendbureau, ben ik aan de slag gegaan met mijn motivatiebrief. Nogmaals, ik stond niet te stuiteren van enthousiasme maar beter iets dan niets. Uiteindelijk produceerde ik een vrij aardige motivatiebrief en stuurde ik deze keurig ruim voor de deadline naar het uitzendbureau. Een paar dagen later kreeg ik het goede nieuws dat ze me zouden gaan voorstellen aan hun klant, jeeeh!

Ondertussen was ik druk bezig met het binnen halen van adresjes om zwarte piet te spelen. Al een paar jaar trek ik door de regio met mijn vader als chauffeur om bij mensen zwarte piet te spelen en bij sommige gezinnen kom ik nu al 5 jaar! Helaas stromen de aanvragen dit jaar niet echt binnen en zelf het verlagen van de prijzen heeft niet het gewenste effect…. Maar uiteindelijk heb ik toch nog 12 gezinnen mogen verrassen met mijn bezoekje.

Hoewel wij thuis geen Sinterklaas vieren was Sinterklaas dit jaar ineens wel langs geweest, en hoe! Papa piet en Mama piet kwamen een avondje op de koffie met een zak vol cadeaus waaronder ook een printer! Top, nu kan ik dus mijn eigen CV’s printen en stiekem ook wat leuke foto’s 😉

Goed, dan nu het meest leuke deel, de intercedent van het uitzendbureau. We hebben gister dus een date gehad en wow, hij is echt super leuk, de vonken spatte er vanaf en sterker nog we werden om half 3 het café uitgezet omdat ze dicht gingen. Ik heb wel echt het idee dat dit een blijvertje zou kunnen zijn!

Dat we om half 3 pas het café uit gingen en dat ik waarschijnlijk pas rond 3 uur thuis was en zeker niet voor 4 uur sliep was misschien niet zo verstandig gezien het feit dat ik vandaag mijn eerste werkdag heb gehad. Sinds vandaag werk ik als assistent makelaar bij een dochter onderneming van het bedrijf waar mijn vader werkt. Al vaker had ik tijdens mijn studie geholpen met open huizen en dergelijke maar nu zit ik dus even op kantoor om de administratie te doen. Oftewel een goede timing zo vlak voor het einde van het jaar, dan kan 2013 alleen maar heel goed beginnen!

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.