Run the elements

25.01.2013

Foto

Nike heeft deze winter een zeer toepasselijke slogan, ‘run the elements’. Zeker nu het buiten ijskoud is en het wit van de sneeuw zit is een rondje hardlopen een ware uitdaging.

Gewapend met handschoenen, een thermo loopbroek en shirt een extra shirt en een lik Vaseline op mn lippen trek ik er op uit. Hoewel het qua uithoudingsvermogen en afstanden super gaat er 1 groot nadeel aan de sneeuw, de gladheid. Ik ben sowieso een bangerd met gladheid, laat staan tijdens het hardlopen. Voor dat ik ben gaan lopen vanmorgen ben ik dan ook eerst op de fiets op onderzoek uit gegaan om te onderzoeken waar het enigszins sneeuw vrij was. Helaas bleek het Oosterpark een grote ijsbaan te zijn maar langs de Amstel was het goed te doen.

Na 4 sneeuw sessies moet ik zeggen dat ik eigenlijk best wel heel trots ben op mijn doorzettingsvermogen, maar nu eerst een kop warme choco om weer op te warmen ;).

 


Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.