En de reis gaat naar….. Thailand!

20.02.2013
Het kwam op als een idee in de trein en 2 weken later is de reis geboekt, we gaan samen naar Thailand. Toevallig wilde we allebei al heel lang naar Thailand en ook over de reis en datum werden we het snel eens, dus vertrekken we op 9 mei naar Thailand.

In Thailand gaan we 3 weken rondreizen, beginnend in Bangkok en we eindigen op het prachtige eiland Koh Samui! Onderweg gaan we heel veel zien en in de meeste hotels verblijven we maar 1 nachtje waarna we weer op gaan naar de volgende plaats maar we vonden beide dat dit de manier was om zoveel mogelijk van het land te gaan zien.

Mijn vriend heeft alvast een reisgids cadeau gekregen voor Valentijn (I know heel romatisch :P) dus we kunnen aan de slag met inlezen en voorbereiden.

Hebben jullie nog tips?
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.