I’m a Gleek

21.03.2013

Foto

Ik weet het nog heel goed, bijna 3 jaar geleden, ik woonde net op mezelf in een studentenflat toen ik op een dinsdag avond na stage een aflevering van Glee zag, aflevering 2. Na die aflevering was ik verslaafd en binnen een uurtje stond het volledige eerste seizoen op mijn laptop.

Inmiddels bijna 3 jaar later is de verslaving zeker nog niet weg, want oh wat kan ik genieten van deze serie. Hoe drukker ik het heb hoe fijner ik het vind om weg te dromen bij een aflevering van Glee. Stiekem zou ik ook heel graag in een Glee club willen zitten en het liefst barst ik ook bij iedere gebeurtenis in zingen uit.

Wat er toch zo leuk is aan Glee is een vraag die mij vaak wordt gesteld. Het is gewoon het ongecompliceerde, het musical/theater element en de muziek. Het is absoluut geen serie waar je bij na moet denken maar dat vind ik af en toe juist heerlijk. Maar het belangrijkste vind ik toch wel de muziek, ik ben gek om musicals, gelukkig niet meer zo obsessief als in het verleden, maar de muziek is de muziek die ook op mijn Iphone zit.

Ben ik de enige die gek is op Glee of…..?

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.