A real job, finally!

12.04.2013
Het heeft even geduurd maar nu is het dan eindelijk zo ver een echte baan. En met een echte baan bedoel ik een fulltime baan die aansluit op mijn studie!

Vanaf aanstaande maandag, 15 april, ga ik fulltime aan de slag bij een grote Amerikaanse producent van communicatie apparatuur. Helaas kan ik geen details geven over het bedrijf en dergelijke, maar ik ben heel erg blij! Het was namelijk nog even spannend of het allemaal goed zou komen, maar dat is dus gebeurt en maandag dus gelijk aan de slag.

Het plan was al om vanavond met mijn vriend sushi te gaan eten omdat het onze datum is, maar we hebben nu helemaal een super goede reden om te gaan natuurlijk! Morgen had ik al een dagje gepland met mijn moeder dus ik kan nog even twee dagen genieten van mijn vrijheid en vieren dat ik een baan heb en dan begint ‘het echte leven’ maandag dan echt!
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.