Inpakken en wegwezen

10.05.2013

Foto

Nog maar een paar uur te gaan en dan staat mijn lieve papa voor de deur om ons naar Schiphol te brengen.
Het hing er nog even om of ik vannacht in mijn eigen bed kon slapen of dat ik op kantoor moest overnachten want toen mijn Engelse collega’s lucht kregen van mijn vakantie besloten ze me te gaan bestoken met verzoeken voor overeenkomsten…. Goed na een stuk of 5 overeenkomsten en veel stress heb ik om 21:00 snel mn computer uitgedaan, hup naar huis.

Hoewel ik eigenlijk een rustig en relaxed avondje in gedachte had begon ik thuis direct met inpakken en rond een uurtje of 2 zat er minstens 40 kilo in mn koffer. Er ging dus iets goed mis en laat ik nu net heel slecht zijn in het schrappen van items uit mijn koffer…

Inmiddels was het 03:00 in de nacht, had ik alle afleveringen van Glee gezien die ik had gemist en zat er nog 25 kilo in mn koffer. Om niet helemaal uitgeput aan te komen in Thailand besloot ik te gaan slapen en hoe heerlijk was dat. Om een uurtje of 10 werd ik wakker waarna ik eerst een ontbijtje maakte en vervolgend seizoen 4 van F.R.I.E.N.D.S opzette. Hoe moeilijk ook begon ik met mijn missie: “Kill your darlings” na het schrappen van een paar schoenen (auw dat deed pijn), die extra fles conditioner en haarlak, een paar shirtjes een riem en een boek gaf mijn amateuristische kofferweegschaal (note to me: investeer in een goede kofferweegschaal) aan dat ik om 21 kilo zat. Goed 1 kilo te veel maar ik vertrouw er op dat mijn vriend niet aan de 20 kilo komt, ik bedoel een man hoeft geen fohn, stijltang, haarlak en make-up mee te nemen dus dat scheelt zo al 5 kilo!

In Thailand zal ik denk ik niet echt de mogelijkheid hebben om te bloggen, maar als we terug zijn zal ik jullie weer helemaal bij bloggen ;).


Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.