Colors everywhere

24.06.2013
White shall not remain white, met dat idee had ik al oude witte kleding aangetrokken alvorens ik op weg ging naar de Arena. Gister vond daar namelijk het Holi Festival of Colors plaats. Samen met mijn vriend, schoonzus, zwager en nog wat van hun vrienden kwamen we spier wit aan in de Arena. Maar het maagdelijke wit bleef niet lang wit, op het veld waren zakjes met gekleurd poeder te koop en de sport was natuurlijk om iedereen zo gekleurd mogelijk te maken. Het duurde dan ook niet lang voordat mijn zwager een Hulk werd door al het groene poeder en mijn vriend bleek ineens een hele aantrekkelijke smurf te zijn.

Ik ben bang dat ik de komende week nog wel sporen van de poeder terug zal vinden, maar ach ik beschouw het maar als een mooi aandenken aan een leuke dag!

En mocht je denken dat ik het nu wel heb gehad met al die kleurtjes dan heb je het mis. Op zondag 4 augustus loop ik namelijk de color run in Utrecht!

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.