Gepubliceerd in Zoom!

08.06.2013
Vlak voor ik naar Thailand ging kreeg ik een mailtje van de redactie van Zoom. Naast dat Zoom een tijdschrift is over fotografie hebben zij ook een online community waar je foto’s kan plaatsen, reacties kunt ontvangen en geven. Zo af en toe plaats ik ook wat foto’s online en hoop ik op reacties en tips waar ik vervolgens weer wat mee kan.
In het mailtje vroeg de redactie of ik een bepaalde foto in origineel formaat op wilde sturen omdat ze interesse hadden in het plaatsen van de foto. Uiteraard was ik erg blij met de mail en stuurde de foto en de gevraagde gegevens naar de reactie. Of mijn foto ook daadwerkelijk zou worden geplaatst konden ze helaas niet zeggen.

Na een super dag op kantoor (zie: mijn manager nam mij apart en sprak o.a. uit zeer tevreden te zijn over mijn werk) ging ik as usual met de trein van Hoofddorp naar Duivendrecht. Omdat ik even moest wachten op de metro liep ik de Ako binnen en bedacht me ineens de nieuwe editie van Zoom te bekijken. Na heel wat bladeren en al minstens 10x tegen mezelf te hebben gezegd dat hij toch niet was gepubliceerd, zag ik hem, mijn foto!

Het liefst had ik het iedereen op het station verteld, maar dat zou natuurlijk een beetje akward zijn, dus ik heb het maar bij een doorgestuurd appje met foto gehouden.

Ik ben echt heel trots op mijn eerste publicatie en hoop uiteraard dat er nog heel veel gaan volgen!
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.