Bootcamp time

30.07.2013
Een paar weken geleden las ik dat Anne-Merel een serie bootcamps zou gaan organiseren in samenwerking met Esmee van Work that es. Enthousiast als ik was gaf ik me gelijk op. Wat ik me destijds niet realiseerde, was dat de bootcamp plaats zou vinden op zondag ochtend 28 juli om 10:45, Vondelpark. Inderdaad, de dag na mijn feestje……
Met nog geen 5 uurtjes nachtrust was uit bed komen een behoorlijke opgave. Na een beetje wakker te zijn geworden met 4 [!!!!!] espresso shots en een havermoutpapje hees ik me in m’n hardloopkleding en fietste ik naar het Vondelpark. Eenmaal in het Vondelpark was ik wakker en had ik zin om te knallen!

De bootcamp werd opgedeeld in een combinatie van hardlopen en oefeningen. Zo deden we beenoefeningen in de vorm van squats en lunges, werkten we aan onze armspieren in een speeltuintje, deden we een estafette sprint en kwamen ook de befaamde buikspieren nog aan bod.

Na de killing buikspieroefeningen renden we terug naar de ingang van het Vondelpark waar we nog een korte cooling down deden en werden verwend met een heuse goodiebag!

Na de bootcamp sprong ik snel op mijn fiets want mijn bootcamp was nog niet afgelopen. Thuis wachtte ook nog een heuse schoonmaak en opruim bootcampsessie….. Helaas was die een stuk minder leuk en gezellig 😉

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.