DIY: Instagram magneten

31.07.2013
Zoals jullie wellicht wel hebben gemerkt ben ik gek op Instagram. Dus toen ik laatst tijdens het surfen een online shop tegen kwam waar je Instagram magneten kon bestellen wist ik niet hoe snel ik ze moest bestellen.  Helaas verdween mijn enthousiasme als sneeuw voor de zon toen ik de prijzen zag…. 25 euro voor 10 magneten. Omdat ik het idee wel super vond besloot ik zelf te gaan knutselen.
Wat heb je nodig?
–       Instagram foto’s
–       Printer
–       Schaar
–       Magneet tape [oa. Te koop bij de Action]

Eigenlijk is het heel erg makkelijk, je opent het bijgevoegde Word document. In ieder vakje voeg je vervolgens een Instagram foto. Als je alle vakjes hebt gevuld print je het document vervolgens uit.

Nu is het knippen geblazen, het makkelijkste is het om strookjes te knippen en niet gelijk iedere foto apart. Op de achterkant plak je vervolgens je magneet tape. Als de achterkant is beplakt kun je de foto’s apart uitknippen en dan voilà, klaar is kees, je eigen Instagram magneten!

magnet_project.docx
File Size: 347 kb
File Type: docx

Download File


[Klik op de foto’s voor de volledige versie]

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.