Een mandje vol en toch steeds het zelfde

13.07.2013
Boodschappen doen vind ik super, uren kan ik door de supermarkt lopen op zoek naar lekker dingen, inspiratie en nieuwe producten. Nam ik eerst nog genoegen met alleen de AH, ging ik al snel afwisselen tussen de AH, Deka markt en de Vomar. Maar ook die supermarkten heb ik inmiddels wel gezien dus vertoef ik tegenwoordig regelmatig menig uurtje in winkels als Marqt en Ekoplaza.
Aangezien ik binnenkort een feestje geef besloot ik me vast even aan te melden voor de Appie bezorgservice. Bij het aanmelden kun je ook je bonuskaartnummer doorgeven en keurig als ik ben doe ik dat natuurlijk. En tot mijn grote verbazing kun je dan zien welke producten je doorgaans koopt en besteld.

Niet geheel verrassend zijn deze producten natuurlijk niet, ik doe ze immers zelf in mijn mandje, maar het is toch wel een leuk middel om bij te houden wat je allemaal koopt. Grappig genoeg staan de vrieslollies ook in de top 12, en echt mensen, dit is de uitvinding van de eeuw! Vroeger had je ze waarschijnlijk ook wel maar ze blijven top. Vaak heb ik ‘s avonds nog wel zin in ‘iets’ en dan zijn deze ijslolly’s echt een uitkomst en daarbij met 40 Kcal ook nog eens heel verantwoord.

Welke producten staan in jullie top 12?

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.