Happy Birthday to Me!

24.07.2013
Het is al weer 24 jaar geleden dat mijn moeder op een eveneens warme 23ste juli lag te puffen. Een keizersnede later was ik er dan, klein maar fijn. Grappig genoeg woon ik nu praktisch om de hoek bij de plek waar ik ooit werd geboren en dagelijks fiets ik langs het ziekenhuis waar ik 24 jaar geleden het levenslicht zag.

In 16 foto’s even een overzicht van mijn jaar

Foto 1: Op 3 augustus kreeg ik de sleutels van mijn eigen huisje.
Foto 2: Na lang wikken en wegen besloot ik toch maar in Maastricht te gaan studeren. Een premaster rechtsgeleerdheid inclusief 16 uur reizen per week, want mijn geliefde huisje verlaten? No way! Uiteindelijk bleek het geen doen naast al het reizen en werken nog een leven te hebben en uiteindelijk besloot ik te stoppen
Foto 3: Een prestatie waar ik heel trots op ben is mijn tijd op de 8 kilometer, in 39 minuten liep ik het rondje. Ik was zelfs zo snel dat mijn ouders mijn finish hebben gemist!
Foto 4: Na lang klussen is mijn huisje een waar paleis geworden waar ik met veel plezier woon.

Foto 5: Met mijn lieve vriendinnetjes vierde ik 3de kerstdag.
Foto 6: Ook oud en nieuw met vriendinnen was zeer geslaagd en vol met gekke dansjes.
Foto 7: In december en januari was ik super actief aan het hardlopen, zelf met sneeuw ging ik er op uit om te gaan hardlopen.
Foto 8: Een minder deel van het jaar, mijn ziekenhuis opname[s] en bezoeken. Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen!

Foto 9: Jeej, eindelijk een baan! Samen met m’n moeder aten we er een lekker gebakje op!
Foto 10: Ik heb mijn lieve vriend dit jaar ontmoet, het hoogtepunt van mijn 23ste levensjaar kan ik wel zeggen. Samen maakte we ook nog eens een droomreis naar Thailand.
Foto 11: Olifanten trainen, ze wassen, er een tocht op maken en op liggen, waarschijnlijk het gaafste wat ik ooit heb gedaan!
Foto 12: Nog maar een keertje Thailand, gewoon omdat het echt 3 geweldige weken waren!

Foto 13: Eindelijk mooie nagels! In Thailand heb ik me heerlijk laten verwennen en nep nagels laten zetten, inmiddels heb ik ze al meerdere keren op moeten vullen en ben ik er nog steeds heel blij mee!
Foto 14: Showtime! Samen met mijn lieve vriendinnetje Marisa heb ik dit jaar een musical cursus gedaan [en hebben we schandalig veel sushi gegeten en oneindige Glee marathons gehouden]. Uiteindelijk stonden we samen op het podium te shinen!
Foto 15: Dit gaat heel kneuterig klinken maar, van mijn eerste ‘echte’ salaris kocht ik eindelijk een droger! Weg stugge handdoeken en weken moeten wachten tot mijn beddengoed droog is. Beste aankoop in tijden!
Foto 16: Holifestival, een geweldige en gekleurde dag! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.