Instagram Diary – My week

20.07.2013
De werkweek is bijna voorbij en dat betekend een overzichtje van mijn week.
Vrijdag begon het weekend met spullen naar huis sjouwen, bloemen, een koelbox, flessen wijn. Eenmaal thuis heb ik de bloemen een mooi plekje op tafel gegeven. Stiekem vind ik het best knus bloemen op tafel ;).

Zaterdag ging ik na lekker te hebben uitgeslapen naar de nagelstudio om mijn nagels op te laten vullen. Helaas was het resultaat verre van mooi waarna ze gelukkig een nieuwe set hebben geplaatst. Na uiteindelijk weer met mooie nagels naar buiten te zijn gekomen, trokken mijn vriend en ik naar zijn ouders om daar te eten.

Zondag stond ik vroeg op om te gaan hardlopen, 10 K was het doel en het werden er uiteindelijk 11! Na het hardlopen vond ik dan ook wel dat ik een lekkere bak met vanilleyoghurt, chia, goji en bevroren fruit had verdient en begon ik te smullen. Na het hardlopen zag ik op mijn telefoon dat Cory was overleden, en eigenlijk ben ik daar nog steeds van in shock. Zoals jullie weten ben ik een echte Gleek en stiekem was ik zelfs een beetje verliefd op Cory tijdens seizoen 1……
Door mijn hardloop prestatie had ik inmiddels nog steeds verschrikkelijke honger en aangezien ik mijn vriend had belooft om uitgebreid te koken was dat een mooie combi. Met een Spritz, Jamie’s aardappeltjes uit de oven (we probeerde ook zoete aardappeltjes, heel lekker!) een biefstukje en groentje hebben we heerlijk genoten! Na het eten hebben we nog de film Cargo gekeken, wat trouwens een echte aanrader is en toen was het weekend al weer om.

Op Maandag ging ik trainen met Calin en op Dinsdag maakte ik er een rustig avondje van.

Woensdag was verre van rustig want om voor 7’e liep ik al buiten, maar zeker geen spijt van gehad want het was een heerlijke run! Savonds sprak ik af met Samira om gezellig bij te kletsen en vlogen de uren voorbij. Eenmaal thuis dook ik in bed maar werd mijn rust wreed verstoord door een vecht en steekpartij voor de deur, Gets! Om 3 uur was het weer rustig en waren alle 10 de politiebusjes weer weg en viel ik gelukkig in slaap.

Donderdag was een gekke dag, het was druk op kantoor en ik was boos en verdrietig, zelfs zo erg dat ik eigenlijk niet naar de sportschool wilde gaan. Maar toen de meeting [welke was gepland tot 7 uur] al om 6 uur was afgelopen ben ik toch maar gegaan, even afreageren.
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.