Magnum Pleasure Store

08.07.2013
Ik ben gek op ijs en als ik niet oppas verander ik ooit nog eens in een horentje met aardbeien en chocolade ijs. Het duurde dan ook opmerkelijk lang voordat ik een bezoekje bracht aan de Magnum Pleasure store op het Amsterdamse Rembrandtplein.

Zaterdag was het natuurlijk prachtig weer en omdat we toch nog even snel de stad in moesten voor wat dingen was dit de uitgewezen kans om eens naar binnen te gaan.

In deze speciale Magnum brand store kun je in een paar stappen je eigen Magnum maken! [Zelf zeggen ze dat het er zes zijn, maar dat vind ik lichtelijk overdreven]

Stap 1 – Kies je Magnum. Je kunt kiezen tussen wit, melk en puur.
Stap 2 – Kies 3 toppings. Ze hebben echt van alles, van noten, tot caramel, marshmello’s, rozenblaadjes, koekjes etc.
Stap 3 – Je toppings worden op je vers in chocolade gedoopte Magnum gedaan.
Stap 4. Je Magnum met toppings worden ‘Ge-Drizzeld’, oftewel er wordt een heel dun laagje chocolade in kleine banen over je Magnum te gaan zodat je toppings er niet af vallen.
En dan ben je good to go, smullen maar!

Ons test oordeel: een 7.
Hoewel we het heel erg leuk vonden om onze eigen Magnum te maken en de beleving erg leuk was vonden we het opeten van een dergelijke magnum een beetje lastig. En daarbij is het ijs en de chocolade erg zacht waardoor je op een warme dag wel heel snel moet eten wil je er geen zooitje van maken. Al met al was het dus leuk en lekker maar halen we de volgende keer toch gewoon een Magnum Almond 😉

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.