My Favo’s – Knomo Laptop Bag

09.07.2013
Ongeveer 1,5 jaar geleden heb ik geïnvesteerd in een laptop tas. Toen ik 2 jaar geleden de tas in de Grazia zag staan was ik op slag verliefd en na lang wikken en wegen besloot ik dat bij mijn nieuwe Macbook ook een goede tas hoorde en bestelde ik bij Lataza de tas te bestellen.

Foto

Ik heb werkelijk waar staan dansen toen het pakket van Lataza binnen kwam! Gelukkig hoefde ik niet zo lang te wachten. Al binnen 2 dagen na mijn bestelling al was en dus kon ik hem gelijk in gebruik nemen.

Inmiddels 1,5 jaar later ben ik nog steeds super blij met deze tas en gebruik ik hem iedere dag. Inmiddels heeft mijn Macbook geen prominente plek meer in mn tas, maar zit mijn werk laptop er in. Niet alleen kun je de tas vast houden bij het kleine handvat maar ook zit er een schouderband bij, deze gebruik ik regelmatig als ik uit het werk direct nog even door ga naar de supermarkt of als ik op de fiets zit. Wat ik daarnaast heel fijn vind aan de tas is dat hij goed beschermd en er ook nog eens heel erg leuk uit ziet. Het doorgestikte patroon in de tas komt ook nog eens overeen met een leer jasje dat ik heb (het welbekende Zara jasje) dus dat is helemaal super matching.

Niet voor niets is dit de tas waarmee Pippa Middleton dagelijks mee wordt gespot. En ook vanmorgen nog kreeg ik op het station een compliment van iemand over mijn tas en in de afgelopen 1,5 jaar gebeurt het bijna wekelijks dat iemand naar me toe komt en een compliment geeft over de tas.
 
Al met al ben ik dus gewoon heel erg blij met de tas. Hij ziet er ook nog top uit en dat terwijl ik hem heel intensief gebruik, dus ook nog eens kwaliteit! Het merk Knomo heeft sowieso hele leuke en mooie tassen, iedere week ontvang ik hun nieuwsbrief en verlekker ik me weer aan de mooie tassen die ze hebben. De tassen kun je bestellen via de website van Knomo, bij Lataza, of je kunt naar de tassenwinkel op Schiphol Plaza [Ze zijn daar doorgaans niet zo vriendelijk].

Om even een overzicht te geven van de tassen die op mijn wish list staan:

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.