My Favo’s – Suits

27.07.2013
Er was heel wat voor nodig voordat ik werd overgehaald om een aflevering van Suits te gaan kijken. Als je dagelijks je al volledig laat onderdompelen in de wereld van de wet, zou een serie daarover nog leuk en ontspannen kunnen zijn? Ik had er mijn vraagtekens bij. Mijn vriend beloofde uiteindelijk 2 afleveringen van Glee te gaan kijken als ik 2 afleveringen van Suits zou gaan kijken. En toen gebeurde het…. Ik raakte verslaafd!

Foto

Suits gaat over een typisch Amerikaans advocatenkantoor waar hoofdpersonage Harvey werkt als een van de top advocaten die van geen wijken weet om een zaak te winnen. Tijdens het afnemen van sollicitatiegesprekken voor een advocaat-stagiair komt Mike bij Harvey binnen in de hoop te ontsnappen aan de politie. Harvey is onder de indruk van Mike die door zijn hoge IQ en fotografische geheugen veel kennis heeft van het recht en besluit hem aan te nemen. Samen vormen Harvey en Mike een succesvol duo, maar ondertussen wordt het voor Mike steeds lastiger te verbergen dat hij geen diploma heeft van Harvard Law School……

Uiteraard gaat de serie niet alleen over wetten en rechtszaken maar bloeien er ook romances op en heerst er haat en nijd tussen verschillende advocaten. Maar ook is het een lust voor het oog om alle mannen in maatpakken voorbij te zien komen en lopen de dames in de mooiste designer jurkjes rond. Kortom het is een serie waar van alles in zit en die je zeker aan de buis gekluisterd houdt.

Als Paralegal vind ik het daarnaast ook leuk om een kijkje te nemen in het leven van een andere paralegal. Zo is een van de rollen weggelegd voor de intelligente, ambitieuze en knappe paralegal Rachel Zane [gespeeld door Meghan Markle]. Niet alleen is haar functie op geen manier te vergelijken met mijn functie en maakt zij allemaal spannende dingen mee op kantoor, maar haar kledingkast, hallelujah!  Aflevering op aflevering kwijl ik weg bij de schoenen van Louboutin en jurkjes van Marc Jacobs…  En stiekem probeer ik met mijn persoonlijke H&M en ZARA collectie haar outfits toch een beetje te evenaren.

Ik ben hooked en wacht nu al weer met spanning op aflevering 3 van seizoen 3 die volgende week wordt uitgezonden. En mocht je nog ruimte hebben in je drukke serie schema dan raad ik je zeker aan Suits te gaan volgen!

Ps. Schat ik weet dat jij dit ook leest dus bij deze help ik je nog even herinneren aan je belofte dat jij 2 afleveringen van Glee zou gaan kijken 😉


Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.