Ow Yes I Did! 

25.07.2013
Met een rood gezicht en trillende handjes heb ik zojuist iets gedaan waarvan ik nog steeds versteld sta. Ja, ik had deze actie al aangekondigd en heb er al maanden over nagedacht maar toch nam ik steeds de stap net niet en besloot ik keer op keer mezelf nieuwe doelen op te leggen voor dat ik ik echt zou gaan doen. 

Foto

Ik heb het natuurlijk over Flyknit’s! Want ik heb ze vanmorgen [eindelijk] besteld. Eigenlijk wilde ik ze gister al bestellen als een soort verjaardagscadeau voor mezelf, maar ik werd gister al zo schandalig verwend door m’n vriend [thanks lieverd!] en het inlogsysteem van Nike werkte ook al niet mee, dus daarom vandaag mijn cadeau voor… mij!

Nog een keer liep ik gister door alle kleurtjes en opties en door alle maanden heen zijn ze inmiddels echt helemaal mijn droom hardloopschoenen geworden. En toch, voel ik me nog steeds een beetje schuldig dat ik ze heb besteld. Om mijn schuldgevoel een plekje te geven heb ik mezelf 10 redenen gegeven waarom ik me niet schuldig zou moeten voelen;

  1. Na 2 jaar op de trouwe roze Lunar’s ben ik echt toe aan nieuwe hardloopschoenen.
  2. Met het oog op de Dam tot Dam en de halve marathon is het juist een heel verstandig om te investeren in goede schoenen.
  3. Ik werk hard genoeg om mezelf ook wel eens een cadeau te mogen geven.
  4. Ik wil ze al maanden en de beslissing om ze te kopen is dan ook zeer weloverwogen.
  5. Nieuwe hardloopschoenen zou ik sowieso hebben moeten kopen en die zijn meestal niet mega veel goed kopen [al kun je van het verschil toch weer een leuke running tight kopen…. slik].
  6. Ze matchen veel beter bij mijn outfits dan mijn vorige schoenen.
  7. Ze zullen me extra motiveren tijdens het hardlopen en trainen.
  8. Nu ik 24 ben is het ‘so not done’ om op knalroze schoenen te lopen [zie: hoog Hello Kitty gehalte]
  9. Ze zijn gewoon super mooi, punt uit.
  10. Ik heb ze verdient, je wordt immers maar 1 keer 24 in je leven! 


Eerlijk is eerlijk, vanaf reden 5 werd het een kwestie van duimzuigen maar toch voel ik me even niet zo schuldig over mijn actie!

Uiteraard kan ik nu niet wachten tot ze bezorgd worden en ik mijn eerste rondje er op kan gaan lopen! Ik vrees dan ook dat mijn nieuwe obsessie de track and trace service van Nike wordt……


Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.