Party Time

29.07.2013
Zes kratten bier, 12 liter wijn, 9 liter cola, 12 zakken chips, 16 wraps en 25 gasten, oftewel mijn feestje! Gister was het dan eindelijk zo ver, ik mocht me in mijn balletpakje hijsen en vieren dat ik afgelopen dinsdag al weer 24 jaar werd.

Foto

Afgelopen week was ik al druk bezig met het voltooien van mijn ballerina outfit en moesten er natuurlijk de nodige boodschappen worden gedaan. Gelukkig had ik de hulp van mijn vriend want alleen had ik die 6 kratten natuurlijk nooit naar 3 hoog gekregen. En toen was het al weer zaterdag, een dag die in het teken stond van zorgen voor ijsblokjes, koude koelboxen, vlaggetjes, versieringen, en ga zo maar door. Nu moet ik toegeven nogal perfectionistisch te zijn dus alles moest gebeuren en dan ook nog perfect, bloemetjes op tafel, bakjes in matchende kleuren en de juiste geurkaars op de juiste plek.  Gelukkig kreeg ik hulp van mijn lieve vriendinnetje Marisa en uiteindelijk was mijn huis er klaar voor! 

Het thema van het feest was ‘wat je vroeger wilde worden’, en de angst die volgens mij iedere organisator van een thema feest heeft, is of er wel iemand verkleed komt. Maar gelukkig had werkelijk iedereen zijn best gedaan om in een toepasselijke outfit te komen. Mijn huis werd overspoeld met voetballers, een longarts, dierenarts, een verpleegster, een piloot met zijn stewardess, een heuse nobelprijs winnares, een schoonmaakster, madonna en nog vele andere beroepen passeerde de revue.

Vanaf 20:00 uur kwam iedereen een beetje binnendruppelen en met mijn vriend als hoofd van de bier afdeling en mijn vriendinnen als catering hulpjes heb ik zelf ook geweldig kunnen genieten van de avond die om 04:30 werd afgesloten toen ik in bed stapte. Voor iedereen die er gisteravond was, heel hartelijk dank voor jullie komst en gezelligheid! Het was een top avond, bedankt!


0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.