Revival of the Gym

04.07.2013
De afgelopen maanden heb ik amper gesport, shame on me. Door mn blessure was ik tot april out of the running. Vervolgens pakte ik een iets te fanatiek sport regime op door 5 keer per week 1,5 uur te sporten waardoor ik weer geblesseerd raakte en was ik wederom uit de running. En hoewel ik in Thailand ook niet bepaald stil heb gezeten zou ik het geen sporten willen noemen. Terug in Nederland nam ik me voor om fanatiek aan de slag te gaan, failure 1, ik ging namelijk niet. 
Maar toen kreeg ik het fabelachtige idee om de dam tot dam te gaan lopen…. Dat plan had ik al eerder maar toen kon ik geen startbewijs bemachtigen en nu wel. En eerlijk is eerlijk, voor 10 EM (16 KM) moet toch wel getraind worden. Maar ook dat hielp niet, failure 2…

Goed, mislukking op mislukking dus. En juist op het moment dat je het, het minst verwacht zag ik het licht namelijk tijdens een introduction training voor nieuwe werknemers. Huh? Ja hoewel ik al bijna 3 maanden er werk had ik de training nog niet gevolgd en hoe jammer is dat want wat blijkt, via mn werk kan ik gratis sporten bij Healthcity!

Direct na de training heb ik al het papierwerk geregeld en afgelopen zondag was mijn vuurdoop. In een woord, WOW. Het is een super mooie sportschool met, zeer belangrijk, veel loopbanden! Een stuk ruimer, rustiger en dus ook prettiger dan Fit4Free waar ik tot voor kort lid was.

Zondag heb ik 2 km op de loopband gedaan vervolgens de crosstrainer 20 minuten onveilig gemaakt en sloot af met wederom 2 km op de loopband. Wat ik erg leuk vind is dat je tijdens het sporten schuin op het Rembrandtplein kunt kijken.

Maar eerlijk is eerlijk met 1 keer sporten ben ik er nog niet dus vertrok ik dinsdag met mijn sportschoenen en kleding naar mn werk. Ik ken mezelf als ik uit mn werk dat eerst thuis op moet gaan halen wordt het niets… Ook het treinritje van Hoofddorp naar Amsterdam zorgde nog even voor twijfel, maar uiteindelijk kwam ik om 19:00 uur aan. Het begon niet echt lekker, het wilde gewoon niet, maar ik ben trots op mezelf dat ik door ben gegaan want uiteindelijk heb ik op miraculeuze wijze 7,65 KM weten te volbrengen op de loopband!

Om de spirit er in te houden heb ik zaterdag een afspraak met een trainer voor een persoonlijk trainingsschema. En heel stiekem wil ik toch wel heel graag nieuwe hardloopschoenen…… Maar daar moet ik nog even voor sparen van mezelf 😉
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.