Wishlist – Nike Flyknit Lunar1+ iD

14.07.2013
Dit zijn ze dan, mijn droomschoenen waar ik al weken, nee maanden van droom. Hoe ze zitten, geen idee maar alleen hun voorkomen doet me al vermoeden dat ze geweldig zijn. Probleem is dat ik met mijn maatje 34,5 hardloopschoenen nodig heb in maat 35,5 en laat dat nu net heel lastig zijn. 
Al maanden ben ik op zoek naar nieuwe hardloopschoenen maar door mijn maat is de speurtocht een ware hel geworden. Standaard wil men mij een maat 36,5 half aansmeren in de winkel terwijl die toch echt te groot zijn en mijn maat is louter beschikbaar in lelijke kindermodellen.

Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik zag dat je Nike flyknit’s kunt bestellen in 35,5! Enige probleem is alleen dat ze gecustomized zijn, terugsturen dus geen optie is en ik ze nergens kan passen. Nu valt daar nog over heen te komen als we het over 75 euro hebben maar deze schatjes zijn 190 euro….

Dus heb ik besloten dat ik de schoenen mag gaan bestellen als ik deze week voldoe aan onderstaand lijstje:
– Zondag 14 juli: 10 KM rennen – 250 buikspieroefeningen
– Maandag 15 juli: Uit werk naar de sportschool voor minimaal een uur
– Dinsdag 16 juli: 250 buikspieroefeningen 
– Woensdag 17 juli: Voor werk hardlopen
– Donderdag 18 juli: Uit werk naar de sportschool voor minimaal een uur
– Vrijdag – 250 19 juli: 250 buikspieroefeningen

Ik hou jullie op de hoogte van mijn vorderingen! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.