With love from Italy – Pompelmo in Rosa

30.07.2013
Het eerste wat ik doe als ik in Italië ben, is naar de supermarkt rennen. Niet omdat ik mijn conditie op peil wil houden of omdat ik honger heb, maar om liters Pompelmo te scoren. Het drankje dat mij direct in de vakantiestemming brengt en de ultieme dorstlesser!
Wat het is? Pompelmo in Rosa is een koolzuurhoudende frisdrank van Schweppes. Pompelmo in Rosa betekend letterlijk vertaald roze grapefruit en dat verklaard dan ook de kleur en de smaak van het drankje. Niet alleen ziet het er heel mooi uit in je glas, maar ook de smaak is heerlijk en niet geheel onbelangrijk het is de ultieme dorstlesser.

Vorig jaar serveerde ik het op mijn high tea party en waren de reacties lovend! En hoewel er tegenwoordig ook andere fabrikanten grapefruit drankjes op de markt hebben gebracht, denk aan SPA en Fanta Pomelo, is de smaak van de Schweppes variant niet te vergelijken met welk drankje dan ook. Het is dan ook eeuwig zonde dat dit drankje niet in Nederland te koop is.

Tot mijn grote vreugde werd ik vorige week dan ook verblijd met 2 flessen die mijn ouders hadden meegenomen uit Italië. We zaten nog geen 2 uur en fles 1 was leeg. Fles 2 ligt in de koelkast, koel en klaar om geopend te worden maar stiekem vind ik het zonde, dan moet ik weer een jaar wachten voor ik het weer kan drinken…..
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.