Aapjes kijken

13.08.2013
Artis ligt praktisch bij mij om de hoek en toch ben ik er al weer een tijdje niet geweest. Aapjes kijken is stiekem hartstikke leuk en daarom gingen we afgelopen zondag naar Artis. Uiteraard gewapend met camera, want het was een prachtige dag om mijn camera weer eens van zolder te halen. 
Vroeger ging ik minimaal een keer per jaar naar Artis. Als Amstelveense basisschoolscholiere was het een standaard schooluitje en zelfs op de middelbare school gingen we nog ieder jaar. Het staat me nog helder voor de geest hoe we in groep 6 onze boterhammen verplicht in het Apenhuis op moesten eten, en dat terwijl de stank daar echt niet te harden was! 

Zondag ging dat allemaal iets anders, we hebben lekker op het terras gegeten in het zonnetje en na afloop gingen we naar een van mijn favoriete restaurants, Loetje! Loetje staat bekend om de lekkerste biefstukken en de sticky toffee taart als dessert! Heerlijk hebben we gegeten, een mooie afsluiting van een gezellige dag!

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.