Amazing Antwerpen!

12.08.2013
Een broodje Amerikaan met Smos, een frietje Look en winkels vol kleedjes, waar vind je dat tegenwoordig nog? Inderdaad in Antwerpen. Afgelopen zaterdag vertrok ik in alle vroegte met Marisa naar deze Belgische shopstad. Met platvoeten en ossen knieën en de nodige tasjes met aankopen keerden we terug van een geweldige dag! 
Na onze treinrit kwamen we rond een uurtje of 10 aan in Antwerpen. We besloten eerst naar de Forever21 te gaan en daarna pas naar andere winkels te gaan. Uiteindelijk werden het de sieraden bij de Forever21 die ons het meeste konden bekoren en ging ik naar buiten met 3 kettinkjes en Maris met 2 paar oorbellen. Toen we buiten kwamen, waren we alweer 2 uur verder en hadden we honger, dus op naar het terras! Maar ja, wat is een Broodje Amerikaan met Smos? Uiteindelijk bleek het dus gewoon een broodje filet Americain te zijn met sla. Marisa bestelde een Vegetarisch broodje onder het motto, dat moet wel iets leuks en lekkers zijn. Het bleek een broodje met alleen Smos te zijn, oftewel sla. Geen ei, helemaal niets. 

Toen we het terras verlieten, liepen we langs een sportzaak, toch maar even naar binnen om te kijken naar hardloopschoenen. Een goede keus bleek want er waren hardloopschoenen in mijn maat, ze waren leuk en slechts 40 euro [!!!]. Ik besloot bij de kassa ook nog snel een matching roze bidon te scoren voor in de sportschool, want sporten kan ook best fashionable zijn toch? 

Toen op naar de Pull & Bear, Zara en H&M! Helaas kon niets me voldoende bekoren bij de Pull & Bear dus op naar de Zara. Bij de Zara was nog wat laatste uitverkoop, hetgeen veel drukte, duwen en rommel betekende. Uiteindelijk vond ik tussen de nieuwe collectie een heel mooi donkerblauw Lace jurkje, wat ook nog eens als gegoten zat! 

En toen de H&M. Ik kon niet eens alles vasthouden wat ik leuk vond, ik ging werkelijk helemaal los! Ik vond maar liefst 3 grijze broeken die aan mijn strenge selectie criteria voldeden, jurkjes, shirtjes en truien, alles ging mee de paskamer in. Het werden uiteindelijk 2 broeken; een spijkerbroek met hele vette stiksels en een grijze broek, een wit shirtje en een zwart jurkje. Ook Marisa vond wat ze zocht en kocht 2 broeken, waaronder een super coole boyfriend jeans! 

En toen op zoek naar Laduree. Ik was natuurlijk zo slim geweest om van te voren te checken waar het was, maar het niet op te schrijven. Verrassend genoeg bleken we gelijk al goed te zijn gelopen, maar omdat niemand het daar wist liepen we veel te ver waarna we weer terug moesten. Goed een hele speurtocht naar Laduree, het was het waard! Een doosje van 8 Macaroons, behoorlijk prijzig, maar oh wat zijn ze goddelijk. Alleen al de hele Laduree beleving, daar alleen al heb ik best wat extra’s voor over! 

Van al dat shoppen kregen we weer honger en wat eet je dan in België?  Vlaamse Frietekes! Dus op naar de Frituur waar ik een Frietje Look nam, oftewel een patatje met knoflooksaus. Na dat op te hebben gegeten, besloten we nog wat laatste winkels aan te doen en dook ik nog even de Rituals in voor lippenbalsem. Inmiddels was het al 6 uur en sloten de winkels en waren wij er zelf ook wel een beetje klaar mee. Maar ja, we hadden nog geen wafel gehad en een wafel met chocolade, aardbeien en slagroom, moest toch echt nog gegeten worden, dus liepen we weer helemaal terug naar de andere kant van de stad voor onze wafel, geen spijt want hij was heerlijk!

Inmiddels hadden onze voeten al de nodige kilometers afgelegd en begon ik spierballen te krijgen van alle tasjes. Met een Mac Flurry als tussenstop liepen we naar het station waarna we met een boemeltreintje weer terugkeerden naar Nederland. Moe maar voldaan na een heerlijke en gezellige dag! 

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.