Cinema tip: Now you see me

15.08.2013
Nu het niet echt weer is om de hele avond in het park te hangen, ging ik gister naar de bioscoop. Met een grote bak popcorn op schoot en een knappe man naast me ging ik naar: Now you see me. Na het zien van de trailer was ik nieuwsgierig naar de film, maar hij heeft werkelijk al mijn verwachtingen overtroffen.
De film gaat over een groep van 4 illusionisten die tijdens hun show een bank overvallen. De illusionisten blijven de FBI telkens een stap voor en dat geeft ze de mogelijkheid nog meer wonderlijke stunts uit te halen. Zijn het illusies, is het een brutale roof of is het toch iets anders?

“Look closely. Because the closer you think you are, the less you actually see”

Now you see me is van het begin tot aan het einde spannend. Niet alleen doet het verhaal je versteld staan, je krijg ook nog een kijkje in de keuken van illusionisten en worden de nodige trucs ontmaskerd.

Dit is nu echt zo een film die leuk is voor zowel mannen als vrouwen, ideaal dus om met je vriend/broer of vader heen te gaan, maar ook uitermate geschikt om gewoon met een groep vriendinnen te bekijken, al valt het ‘hunk’ gehalte in de film naar mijn mening wel wat tegen. 

Kortom: wil je naar een leuke spannende film met een onverwachte twist? Ga dan zeker naar Now you see me!

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.