De eerste Zoom blog

09.08.2013
Gister was het dan zo ver, van de online redacteur van Zoom kreeg ik een berichtje dat mijn eerste artikel online was gezet! Ik wist al een paar weken dat ik een van de nieuwe Zoom bloggers was, maar dat mijn eerste artikel ook gelijk geplaatst zou worden? Een grote, maar zeker heel leuke verrassing. Ow en voor de duidelijkheid, Zoom is een blad over fotografie.

Onderdeel van de toelating tot het blogteam was het schrijven van een artikel en dus besloot ik een artikel over Instagram te schrijven. Ik vind vaak dat fotografiebladen zich nog te veel richten op die grote spiegelreflexcamera’s terwijl er tegenwoordig ook zo veel mogelijk is met andere apparatuur. 

Vanmorgen heb ik het artikel ook hier online geplaatst want ik wil jullie de Tips en Trics natuurlijk niet onthouden ;). 
Dus wil je beginnen met Instagram, weten wat het is of snap je het nu nog niet helemaal? Lees het artikel dan op zoom.nl of hier

Binnenkort moet ik weer een nieuw artikel inleveren, nog maar eens even goed nadenken waar ik over ga schrijven…..

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.