De smoothie parade

29.08.2013
Mijn lichaam heeft dringend behoefte aan vitaminen. Nu eet ik altijd al heel veel fruit, maar meer kan nooit kwaad dus besloot ik vandaag een paar liter smoothie’s te maken in de keuken. En al die lekkere smoothie’s zijn het waard om te worden gedeeld natuurlijk! 
Afgelopen dinsdag ben ik ziek naar huis gegaan nadat mijn buik al dagen in opstand was en ik vrijdag al naar de huisarts was geweest. Ik wil gewoon weer lekker hardlopen, normaal kunnen lopen, kunnen werken en leuke dingen kunnen doen! Ziek naar huis gaan staat officieel niet in mijn woordenboek en dus hoop ik met deze smoothie’s snel een einde te maken aan deze toestand. 

Door het dineetje van afgelopen weekend had ik nog veel fruit over en dus kon ik behoorlijk los gaan in de keuken. Spinazi, komkommer, ananas, mango, meloen en nog veel meer vitaminen bommetjes. Ik besloot een drietal verschillende smoothie’s te maken en uiteraard deel ik de recepten met jullie! 


Green smoothie

– 6 handjes bladspinazie
– 1 komkommer in stukjes
– 1/4 deel van een ananas
– 1/3 deel van een mango
– een handje watermeloenstukjes
– een grote scheut cocos water 
– een handje goji bessen
– 2 theelepels chiazaad


Meloenicious 

– 1/3 Galia meloen
– Bevroren watermeloen blokjes
Ik had een groot stuk gekocht en een paar dagen eerder al in de vriezer gedaan. Het beste kun je de stukjes in een plastic zak doen, dan kun je ze namelijk makkelijk op het aanrecht los slaan.  


Ratjesmooth

– 1/2 ananas
– 1/2 mango
– 1 sinasappel
– 2 grote scheuten cocos water
– 1 banaan
– 2 handjes bevroren bosvruchten 
– Een handje goji bessen
– 2 theelepels chia zaad

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.