Die keer dat je beter niet had kunnen gaan

18.08.2013
Er hebben wel eens smakelijkere foto’s boven blog’s gestaan, maar dit is de pijnlijke waarheid. Gisteravond stond een rondje hardlopen op de planning, een kort rondje was het plan dus dat kon best op mijn nieuwe schoenen, toch?
Na een uur in hardloop outfit op de bank te hebben gezeten en zeker 25 smoesjes te hebben verzonnen om niet te hoeven gaan hardlopen, ging ik toch. Ook dat gaan was met tegenzin en helemaal toen het ook nog eens begon te regenen toen ik halverwege de straat was. Mijn lichaam was het er ook al niet mee eens, dat was al na een kilometertje overduidelijk. Mijn benen leken wel van latex en ik was bang dat ik ter aarde zou gaan. Ik besloot in de druk bewoonde wereld te blijven zodat als er iets zou gebeuren iemand het misschien wel zou zien, want nu ik bezig was zou ik niet gaan stoppen! 

Na een kilometertje of 2 begonnen mijn tenen pijn te doen maar ik stopte het weg en zei tegen mezelf: weet je wat pas pijn doet? Een marathon lopen! Goed ik liep dus door, maar na 3 kilometer had ik zo een vaag vermoeden dat er toch wel iets mis was dus stopte ik om te kijken, maar er viel tot dan toe weinig te zien. Dus ik ging weer door en door en door en met elke stap gingen mijn voeten meer pijn doen.

Toen ik mijn huis zag was ik blij, zo verschrikkelijk blij ben ik nog nooit geweest om na het hardlopen mijn huis te zien. Ik klom naar 3 hoog, plofte op de bank en deed mijn schoenen uit. En toen zag ik op mijn beide grote tenen iets wat er normaal niet zit, 2 grote rode bloedblaren versierden mijn tenen, echt een tof gevoel en gezicht was het niet…. Maar het dwong me wel om de hele avond op de bank te liggen en te relaxen, dus ieder nadeel heeft ook zo zijn voordelen.

Via Instagram kreeg ik al tips over een Aloe vera plant en doorprikken en mijn moeder gaf ook al de doorprik tip, maar stiekem vind ik dat wel een beetje eng…… 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.