Fruit porn

05.08.2013
Als het warm zomer weer is maak je me heel gelukkig met ijsjes, maar nog gelukkiger maak je me met vers fruit. Hoewel het wellicht lastig te geloven is, word ik gelukkiger van fruit dan van chocolade. Aardbeien, watermeloen, mango, bosbessen, frambozen, druiven, alles vind ik lekker! Maar als ik al het fruit dat ik zo willen zou gaan kopen bij de AH, dan zou ik na 2 weken failliet zijn, dus besloot ik gister naar de markt te gaan! 
Samen met mijn vriendinnetje Zowy besloot ik naar de Albert Cuyp te gaan om daar fruit te kopen en weer eens naar ons favoriete terrasje te gaan. Eenmaal op de markt werd ik hebberig, heel erg hebberig! Uiteindelijk kocht ik me een breuk aan fruit; Aardbeien, blauwe bessen, frambozen, kiwi’s, wilde perziken, appels, mango, vijgen, passievruchten, druiven en watermeloen. Ja mam, je hoeft je geen zorgen te maken om mijn vitamientjes!

De tas was lood en lood zwaar maar dan heb je natuurlijk ook wel wat! En wat het mooiste van alles was, ik heb nog geen 11 euro betaald voor al het fruit! Natuurlijk is het een andere kwaliteit dan die je bij een echte ‘groente juwelier’ koopt of bij de AH, maar voor mij is het perfect!

Met mijn loodzware tas zeulde ik uiteindelijk naar de Wasserette, echt een geweldig tentje om lekker te zitten, te drinken en te eten! Ik besloot uiteindelijk voor een smoothie te gaan die echt super lekker was! Mocht je ooit in de buurt van de Albert Cuyp zijn, dan is dit tentje echt een aanrader.

Eenmaal thuis besloot ik eerst al het fruit te fotograferen, tsja je moet iets voor je lezers over hebben, voor ik zou aanvallen. Ik besloot eerst een watermeloen smoothie [recept volgt snel!] te maken en daarna nam ik nog wat yoghurt met fruit, chia zaadjes, amandelen en goji bessen, echt heerlijk!

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.