Hardloopschoenen in de kast

31.08.2013
Nog geen kilometer heb ik er op gelopen, sterker nog, ze zitten nog nieuw in de doos. Al een week zou ik niets liever doen dan mijn nieuwe hardloopschoenen aan doen en een rondje gaan lopen. Met de dam tot dam loop in 3 weken begint het nu toch wel een beetje spannend te worden, ben ik op tijd weer fit om te gaan lopen?
Speciaal voor de foto heb ik ze maar even aangedaan, zo heb ik toch nog even het gevoel van hardlopen. Het borrelt, ik wil naar buiten, ik wil het Oosterpark onveilig maken, langs die gekke meneer op het bankje bij de Amstel lopen en ik wil feedback van Nike plus in mijn oren horen. 

Maar sinds mijn buik vorige week vrijdag  gek begon te doen is het er niet meer van gekomen om te gaan hardlopen. Zin en motivatie zijn zeker het probleem niet maar in mijn huidige situatie is hardlopen uit den boze, dat werd me nog eens op het hard gedrukt door de dokter. Hoewel ik vrij koppig ben luister ik nu toch maar naar het advies van de doktoren en wacht ik eerst het onderzoek van komende dinsdag af. Dinsdag krijg ik een coloscopie, oftewel een darm onderzoek en dan zou duidelijk moeten worden wat er aan de hand is. Maar ik heb wel onwijs veel mazzel dat ik zo snel terecht kan in het ziekenhuis voor dit onderzoek en dat er nu eindelijk goed en grondig wordt gekeken wat er mis is met die gekke buik van mij. 

Laten we hopen dat het na dinsdag snel weer beter gaat en ik donderdag mijn hardloopschoenen aan kan doen voor een rustig rondje. En tot die tijd, gewoon maar in huis op m’n hardloopschoenen lopen. 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.