Het diner 

27.08.2013
Op 1 september woon ik al weer een jaartje in mijn huis en al een heel jaar beloof ik mijn ouders een keertje uitgebreid voor ze te gaan koken. Na bijna een jaar was het afgelopen zaterdag mijn beurt om te laten zien dat ik in een jaar heb geleerd te koken en dat het af en toe ook nog wel eens heel erg lekker is. 
Zaterdagochtend begon ik vroeg aan alle voorbereidingen en nadat al het fruit was gesneden en de tafel was gedekt, vertrokken we naar de Albert Cuyp om ingrediënten te halen. Nadat we een deel hadden ingeslagen kon ik het niet laten om wederom een bezoekje te brengen aan Poptasi, de macaron winkel waar ik vorige week al over schreef. 

Na een heerlijke lunch en het verzamelen van de laatste spullen bij de Ap was het tijd om de gaarkeuken in te gaan. Met de nodige hulp van mijn vriend, die ook al zo lief was om te helpen met de boodschappen en de zware tassen te tillen, ging ik aan de slag. Omdat ik de lat voor mezelf nogal hoog leg en het allemaal perfect wil hebben was het behoorlijk stressen, maar toen ik eenmaal alle voorgerechtjes af had, kon ik wat relaxen. 

Hieronder kun je het menu zien dat ik voor iedereen op het bord had gelegd. Ik ben best wel trots dat alles zo goed is gegaan en alles ook lekker was! Het was voor het eerst dat ik zo uitgebreid kookte maar nu het een succes was, kan ik mijn ouders best wat vaker uitnodigen voor een dergelijk etentje! Niet alleen was het eten erg lekker, ook was het erg gezellig. Al met al een zeer geslaagde avond! 

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.