Mijn jaar in het paleisje

28.08.2013
Vorig jaar op 1 augustus kreeg ik de sleutel van mijn huis. Een maand lang hebben we verschrikkelijk hard geklust om de bouwval om te toveren tot een paleisje. En deze week woon ik er precies een jaar!
Mijn huis was een regelrechte bouwval toen ik er in kwam, er zat geen verf op de kozijnen, door de ramen kon je niet kijken van de viezigheid, de muren zaten vol met grote vlekken en scheuren en over de keuken en badkamer wil ik niet eens beginnen. Het was een helse klus en mijn ouders hebben echt jaren van hun leven gegeven om alles picobello in orde te maken. Overal en nergens heb ik gezocht naar de perfecte spulletjes voor in mijn huis, van Ikea tot Kwantum naar Leenbakker en Marktplaats. Samen met familie en vrienden hebben we uiteindelijk alle spullen op een zaterdag met een verhuislift naar drie hoog gekregen en na een paar dagen inruimen was het tijd om er voor het eerst te gaan slapen.
Inmiddels weet ik niet beter en voel ik me meer dan thuis in het huis en ben ik nog steeds verschrikkelijk trots dat ik zo een mooi plekje heb. Qua inrichting ben ik ook echt 100% tevreden en alles is mijn stijl en wat ik zelf heb uitgezocht. Omdat ik zo trots ben, hierbij wat foto’s van mijn paleisje. 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.