My Favorites: Maroussia

07.08.2013
Al meer dan 10 jaar draag ik vrijwel altijd hetzelfde luchtje. Sporadisch maak ik nog wel eens een korte overstap naar een ander luchtje, maar ik keer altijd weer terug bij Maroussia. Niet geheel onverdienstelijk spuit ik dit luchtje op want ik krijg vaak complimenten over deze geur. 
Van oorsprong is Maroussia een Russisch luchtje, die wordt omschreven als een oosterse geur die bloemig en houtachtig ruikt, tenminste dat is de omschrijving die ik op internet vond. Zelf vind ik het nogal moeilijk de geur te beschrijven maar als ik de geur aroma’s lees die er in zitten denk ik dat de beschrijving wel klopt. [Al moet ik wel toegeven dat er ook een hoop aroma’s in zitten die me niets zeggen]. Zo zitten er in het luchtje: Aldehyden, bergamot, sinaasappelbloesem, perzik, heliotroop, jasmijn, roos, lelietje-van-dalen, orchidee, iris, tuberoos, ylang-ylang, amber, benzoë, ceder, civet, muskus, sandelhout, tonkaboon en vanille.

Persoonlijk ruik ik het niet meer op de dag het luchtje, maar alleen nog maar als ik het op spuit, maar naar het schijn blijft de geur de hele dag aanwezig. Het gebeurt me ook zeker eens per maand dat ik een complimentje ontvang over mijn luchtje, in Thailand waren het de dames van de nagelsalon die een complimentje maakte, de receptioniste op mijn werk heeft sinds een maand ook dagelijks Maroussia op en vanmorgen in de trein kreeg ik ook al een compliment van de persoon naast me.

Nu is het natuurlijk heel belangrijk dat een luchtje lekker ruikt, maar wat een hele mooie bijkomstigheid is aan dit luchtje is dat het ook nog eens mega goedkoop is! Als je een beetje op de aanbiedingen let heb je een fles van 100ml voor 10 euro! Zo vond ik deze prijs toevallig ook online bij de site www.drogisterij.net.

Kortom, Maroussia is en blijft mijn favoriete luchtje maar stiekem een uitstapje naar een ander luchtje is ook best leuk.
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.