Neeeeeeeeeeeeeeeeee!

06.08.2013
WOW, wat zijn ze mooi! Veel meer dan dat komt er niet uit mijn mond sinds ik de doos opende. Ik maakte bijna een sprongetje toen de Nike doos vandaag ook daadwerkelijk binnenkwam. Hoewel ik het pakketje al verwachtte door mijn obsessieve band met de Track and Trace site, was het natuurlijk toch nog even afwachten of de doos daadwerkelijk vandaag werd bezorgd. 
Toch wel enigszins gespannen opende ik de doos, want zouden ze kunnen tippen aan mijn torenhoge verwachtingen? Voorzichtig opende ik de doos waar ze een mooi papiertje in hadden gedaan waardoor de spanning nog even voort bleef duren. Na het eenmaal verwijderen van het papier zag ik de onderkant en alleen daar werd ik al blij van, wit met roze!

Maar toen was het zo ver, de schoen, gelijk viel me op dat ze heel erg licht zijn qua gewicht en wow wat ontzettend mooi. Het zijn hele mooie fijne schoenen, niet zo grof als je vaak ziet bij hardloopschoenen. Mijn collega’s, die inmiddels ook al de nodige verhalen hadden gehoord over mijn schoenen, kwamen er nieuwsgierig om heen staan en moesten allemaal toegeven dat ze wel erg mooi waren. Het liefst had ik ze direct aan gedaan maar hoewel ze heel vet zijn, onder mijn nette jurkje zou het geen gezicht zijn en zou ik de kledingregels volledig aan mijn laars lappen, dus was ik vandaag extra blij toen het werk af was en ik richting het station kon lopen.

En dan, natuurlijk niet geheel onbelangrijk, de pasvorm. Omdat ik de schoenen dus op kantoor liet bezorgen, ze daar niet kon dragen en eenmaal thuis ze ook nog eens mooi wilde fotograferen, duurde het even voor ik ze kon passen. Na alle foto’s te hebben gemaakt en overtuigd van de goede pasvorm en maat trok ik eindelijk de schoenen aan. Eerst dacht ik nog dat het aan mij lag, waren mijn voeten zo dik door de warmte? Nee ze zitten echt heel krap, nog even een rondje lopen, maar zonder sokken knellen ze aan alle kanten… Hoe het kan? Geen idee ik heb hier al zeker 3 paar Nike hardloopschoenen maat 35,5 staan en uit mijn correspondentie met Nike blijkt dat ze hetzelfde vallen als mijn Lunar’s. Snik, ik verheug me al maanden op deze schoenen en al de hele dag kijk ik er naar uit ze te passen en dan dit…..

Er zit niets anders op dan ze terug sturen, en nieuwe te bestellen…. 

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.