Omdat ik het verdien

19.08.2013
Soms moet je lief zijn voor jezelf, zelfs als je je hebt voorgenomen geen kleding en schoenen te kopen tot eind september. Maar deze, deze kon ik gewoon echt niet in de winkel laten staan. 
Koffie halen in de P.C. Hooftstraat, het is vragen om problemen. De dichtstbijzijnde Nespresso winkel zit in de P.C. Hooftstraat en nu ik echt volledig door al mijn cups heen was, kon ik dan ook echt niet anders dan op de fiets naar de winkel. Hoewel ik 99,9% van de artikelen in deze straat me niet kan veroorloven, zijn er net even te veel artikelen die ik maar wat graag zou willen hebben. De Marc Jacobs winkel heb nog net kunnen ontwijken door deze op dubbele snelheid te passeren. Maar een schoenenwinkel met 50 en 70 procent korting kon ik echt niet voorbij lopen. Zeker niet omdat ik mijn moeder al had gehoord over de bizarre uitverkoop prijzen die ze had gespot in deze winkel. 

Eenmaal binnen stonden ze me al aan te kijken, het leek wel alsof er een spotlight op stond. Toen ik dichterbij kwam, begon het prijskaartje ook nog eens mijn naam te roepen, maar nog steeds was ik in de veronderstelling dat ik me zou houden aan mijn voornemen. Daarbij Uggs ballerina’s dat kon niet veel goed voor mijn saldo betekenen, toch? 
En toen zag ik het prijskaartje, originele prijs 120 euro, eerste afprijzing 80 euro, nu 40 euro. 40 euro!! Ja hallo voornemens of niet, die kan ik niet laten staan, toch?

Goed de prijs en het model zaten dus wel goed, nu de maat en pasvorm nog. Maat 36 bleek de laatste maat van dit model in deze kleur te zijn, kon het nog beter zijn? Eenmaal aan mijn voeten gilde mijn beblaarde voeten het uit van enthousiasme. En ja voornemen of niet, ik moest ze hebben en dus zitten ze nu aan mijn voeten.

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.