Preparing for Antwerp

08.08.2013
Zaterdag is het dan zo ver, dan vertrekken Marisa en ik in alle vroegte naar Antwerpen. Volgens mij gaat het echt een geweldige dag worden met heel veel kletsen, lachen, shoppen, eten en misschien zelfs nog wel wat gezang. Maar aan zo’n dag gaat natuurlijk wel de nodige voorbereiding vooraf, want we willen natuurlijk zoveel mogelijk zien en doen. 
Ik heb in ieder geval al wat winkels op mijn to-do list staan die ik zeker niet wil missen in Antwerpen, dus Maris, ik weet dat je dit leest, prepare, haha! 

Goed, laat ik heel basic beginnen met de H&M, ik heb me de afgelopen week ontzettend ingehouden in de webshop om niet die paar musthave’s te scoren zodat ik ze in Antwerpen kan scoren, dus hopelijk zijn ze daar nog!
Uiteraard wil ik ook naar de Zara, Pull and Bear en bij de Mango heb ik ook al wat leuke dingen in de webshop gespot.
Dan op naar de winkels die we in Nederland niet hebben Calzedonia en Forever 21. Als ik alleen al een blik werp op de webshop van forever 21 ben ik verkocht, ze hebben zo veel leuke en zeer betaalbare dingen! 

Shoppen is een work-out op zich, zeker als je met tasjes moet sjouwen door de stad dus uiteindelijk zullen we honger of in ieder geval lekkere trek krijgen. En als je lekkere trek hebt en je bent in Antwerpen, waar ga je dan heen? Laduree! Ik bedoel, hoe vaak gebeurt het me dat ik in de buurt van Laduree ben? En macarons zijn ook nog eens hartstikke glutenvrij, hoe mooi wil je het hebben?! 

Als er dan nog tijd is staat de Nike store nog op het lijstje, maar ik weet niet of we al deze winkels in een dag gepropt krijgen en wat er allemaal op het lijstje van Marisa staat. Uiteraard gaan we de dag afsluiten met eten, veel eten, want van shoppen krijg je honger en van eten houden we nu eenmaal heel erg veel. 

Ik schat in dat we zaterdag uitgeput en blut thuiskomen maar ik kan niet wachten tot we gaan!

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.