Promo time!

08.08.2013
Maandag werd ik dubbel teleurgesteld, natuurlijk was daar het grote Nike fiasco maar ook zou er een pakketje met Legally Brunette spullen komen die dus niet kwam. Maar gister was een nieuwe dag met nieuwe kansen en ondanks de regen wist de bezorger langs te komen met een pakketje waar ik blij van werd! 
Vanaf vandaag kan ik schaamteloos reclame maken voor de blog door middel van mijn super coole telefoonhoesje, stickers, mijn vernieuwde visitekaartjes en Legally-Brunette postkaarten! 

Tadaaaa, dit zijn ze dan, de producten zijn precies zoals ik had gehoopt en dus ben ik al weer een beetje over m’n Nike fiasco heen. 

Sowieso wilde ik graag nieuwe visitekaartjes hebben en een Iphone hoesje met het adres van de site toen ik een aanbieding zag van Vistaprint. Voor een leuk bedrag kon ik een Iphone hoesje, visitekaartjes, stickers en kaarten bestellen en ook nog eens zonder verzendkosten. Tsja dan ben ik de moeilijkste niet, ook al wist ik niet wat ik met de stickers en kaarten wilde. Die 140 stickers ga ik maar gewoon een beetje rond plakken, in ieder geval wil ik er een aantal op de krat van m’n fiets plakken zodat ik niet alleen bellend maar ook fietsend reclame kan maken. En tsja, verder, geen idee eigenlijk, iemand een suggestie?

Die kaarten zijn trouwens wel heel cool geworden! En ik snap ook dat iedereen die dit leest heel graag een echte, limited, special edition, Legally Brunette kaart wilt hebben, dus heb ik wat bedacht! De 2 mensen die het meest originele en leuke berichtje achter laten waarom zij die kaart willen hebben, die krijgen er een. Nou als dat niet onwijs leuk is? 😛

Dus succes en ik zie jullie berichtjes graag tegemoet! 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.