Thank god it’s weekend!

11.08.2013
Op dit moment zit ik in de trein richting Schiphol waar ik Marisa zal meeten om richting Antwerpen te gaan. Het belooft een dag vol shoppen, lachen, eten en kletsen te worden.  Na een week die ik zeker niet kan omschrijven als een toppertje, deed het weekend gister eindelijk zijn intrede. Maar wat gaan jullie vandaag doen? Ik heb wat tips voor dit weekend op een rijtje gezet!
Appelsap
In het Amsterdamse Oosterpark is vandaag het zeer populaire festival Appelsap.

Dutch Valley
In Spaarnwoude kun je vandaag terecht voor je hoog nodige portie Nederlandstalige artiesten. Van Jan Smit tot Nick en Simon, ze zijn er allemaal bij! 

De Parade
Sinds 9 augustus is de Parade neergestreken in Amsterdam. Met dit weer je ultieme uitje voor deze zomer! 

Nemo
Zelf geen dakterras? Neem dan plaats op het grootste dakterras van Amsterdam. Op de grote dag van wetenschapsmuseum Nemo zijn strandstoelen geplaatst en kun je terecht voor de nodige verfrissende drankjes.

Shoppen – Hoofddorp
De Zara in Amsterdam is voor maar liefst 3 maanden gesloten dus zullen we onze shop tripjes moeten verplaatsen. Denk ook eens aan Hoofddorp. In Hoofddorp zit niet alleen de Primark, maar ook de Zara, H&M en een Sting outlet!

Shoppen – Bataviastad
Op zoek naar leuke merkkleding? Ga dan naar Bataviastad, het outlet shopping centrum van Nederland. Daarnaast kun je ook nog eens cultureel aan je trekken komen door de Bataviawerf te bezoeken!  

Veel plezier vandaag! 

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.