Thank god it’s weekend: Time to Relax

17.08.2013
Het is 5 uur, bijna weekend en oh wat kijk ik daar naar uit! Was vorig weekend nog volledig volgepland; afspraken met vriendinnetjes, Antwerpen, Artis, uiteten, boodschappen, schoonmaken en hardlopen. Dit weekend staat in het teken van relaxen! Met m’n vriend een weekend weg en mijn 2 beste vriendinnen in het buitenland, tijd voor wat me time. 
Relaxen en Stacey staan op gespannen voet met elkaar, ik vind het lastig. Maar op de een of andere manier heb ik het idee dat als ik blog dat ik ga relaxen, ik me er ook aan moet gaan houden, dus bij deze.

Allereerst moet ik de werkdag overleven, humoristische tip daarbij is de site: http://www.ishetal6uur.nl/
Eenmaal 6 uur, is het weekend time en ga ik hardlopen Sporten is voor mij echt een vorm van ontspanning en na een kilometertje of 3 kan ik ook echt alles van me af zetten. Weg met alle stress van de afgelopen werkdag en echt even het weekend in rennen. Eenmaal thuis ga ik lekker douchen en eten, waarna het tijd is voor een maskertje, chocolade en een rete foute chickflick. Klinkt als een goed begin toch? 

Morgen ga ik uitslapen en uitslapen en uitslapen. Als ik mezelf eenmaal uit bed heb gehesen, ga ik op de fiets inkopen doen op de Albert Cuyp. Lekker veel vers fruit inslaan en nog een beetje rondsnuffelen op de markt terwijl ik ondertussen mijn wasmachine thuis het werk laat doen. Uiteraard ga ik genieten van een smoothie die ik ga maken van al dat fruit en strijk ik onder het genot van een paar afleveringen op uitzending gemist nog een wasje weg. Met de stofzuiger vlieg ik daarna nog even door het huis en dan op naar hotel Mama! Als ik echt wil ontspannen ga ik naar mijn ouders en dat is trouwens een mooie gelegenheid om weer even bij te kletsen. Daarbij eet ik altijd voor een week bij m’n ouders en met het zonnetje op de weerkaart kijk ik nu al uit naar de BBQ!

Zondag ga ik een scene uit een nog te filmen mission impossible uitvoeren. Ik heb het voornemen om van mijn huis naar m’n ouders te lopen en weer terug. Afstand? 22,6 km. Ja ik weet het, ik ben gestoord, maar ik heb ook niet de illusie dat ik de gehele afstand rennend ga afleggen en bij mijn ouders ga ik ook zeker even wat drinken. Maar goed, maandag zal vast wel een blog over deze actie volgen, en anders heeft mijn vriend altijd nog een eigen inlogcode om te melden dat het is mislukt.

Over de rest van de zondag heb ik nog niet zo nagedacht, maar ik gok dat ik weinig ga doen, al is dit nog wel een stille oproep voor een koffie date zo rond een uurtje of 4, iemand? Anders ga ik lekker met een boek op de bank, dat klinkt ook wel lekker! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.