That Summer Feeling

04.08.2013
Gister plaatste ik nog een blog over hitte op het werk en over hoe heet het bij mij op kantoor was. Niet veel later kreeg ik een mailtje van mijn manager met de mededeling dat ik wat eerder naar huis toe mocht gaan. Uiteraard liet ik me dat geen twee keer zeggen en voor hij er erg in had, stond ik buiten. Spontaan besloot ik even langs m’n moeder te gaan die op haar beurt spontaan bedacht om naar het strand te gaan!
Eenmaal bij mijn ouders thuis had mijn moeder het huis zo pot en pot dicht, rolluiken naar beneden, ventilatoren aan etc, dat het binnen heerlijk koel was. Na een busritje van 40 minuten kon ik dus even bijkomen op de bank bij mams. Ook de manager van mijn vader was blijkbaar gevangen door de hitte want ook hij mocht eerder naar huis en daar zaten we dan om 16:30 uur met z’n 3tjes op de bank, tot mijn moeder het geniale idee kreeg om naar het strand te gaan.

Binnen 5 minuten zaten we in de auto richting Noordwijk. Gelukkig was het richting het strand erg rustig en waren we binnen no time op het strand. Je leest altijd dat zand de beste pedicure is dus weg schoenen en hallo blote voeten! Hoewel het een beetje begon te betrekken besloot ik ook nog even mijn voeten te verwennen met wat verkoelend zeewater. [Het zeewater was nog best fris trouwens!]  

Na een stuk lopen over het strand en lekker te zijn afgekoeld, kregen mijn vader en ik honger dus gingen we op zoek naar eten. We besloten uiteindelijk bij een Italiaan te gaan eten aan de boulevard van Noordwijk. Ik bedacht me dat ik best een ‘SAG’ avond kon nemen, [zie: schijt aan gluten] en nam dus vooraf een heerlijk kopje Italiaanse pomodori soep en als hoofdgerecht koos ik voor mijn favoriete pizza, de Calzone! Om het feest compleet te maken hoorde er ook nog een echt Italiaans ijsje bij, dus trakteerde ik mijn ouders nog bij de plaatselijke Italiaanse ijs tent.

Lekker afgekoeld, een beetje rozig van de zee en met een goed gevulde buik gingen we weer terug. Het was echt een heerlijke avond en heb ik echt als vanouds genoten samen met mijn ouders!  

Note to me: Volgende keer gewoon niet SAG’en…….

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.