The final running shoes issue

24.08.2013
Waarschijnlijk zijn jullie het lezen over mijn hardloopschoen probleem helemaal beu en ik kan jullie verklappen dat ik er zelf ook helemaal klaar mee ben. En met klaar bedoel ik dan ook dat dit het laatste hoofdstuk is van de zoektocht. Oké, het plaatje hierboven verraad het al een beetje maar hou je vast, IK HEB NIEUWE SCHOENEN! 
Even resume: Met iets wat klein uitgevallen voeten, maat 34,5, is het een uitdaging goed passende hardloopschoenen te vinden die geschikt zijn voor lange afstanden en qua demping niet op een klein meisje van 35 kilo is afgestemd. Al maanden was ik op zoek, maar wie zoekt zal vinden. 

Afgelopen dinsdag kreeg ik een verontrustend appje dat er ook al geen Lunar’s in mijn maat te verkrijgen waren in Batavia stad en dus zonk de moed me in de schoenen. Mijn vader stelde voor om dan nog maar 1 keer de Factory Store in Osdorp te proberen. In de tussenliggende dagen belde ik half Nederland af om te vragen of ze nog toevallig Lunar’s in mijn maat hadden maar zonder enig succes. Dus ging ik gister met mijn vader op pad.

Eenmaal in de Nike store begon ik als een dwaas overal te zoeken, maar na een minuut of 15 besloot ik maar andere schoenen te gaan passen, want nee geen Lunar’s. Ondertussen was ik mijn vader kwijt en dat in combinatie met het niet kunnen vinden van schoenen, maakte me een beetje knorrig. Toen m’n vader uiteindelijk aan kwam lopen met een doos, had ik eerlijk gezegd niet veel vertrouwen dat het wat zou zijn, mijn vader staat immers op het gebied van fashion niet echt bekend om zijn goede smaak. Maar wonder boven wonder had hij Lunar’s gevonden en in mijn maat! HALLELUJA!

Voor de vorm natuurlijk nog even passen, maar ze zaten als gegoten, heerlijk! En ook nog eens mooi! Ik kan mijn geluk niet op! Zelfs het feit dat er geen enkel leuk kleding item te bekennen was in de hele winkel om mijn outfit af te maken, maakt me geen donder uit, ik heb m’n schoenen! 

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.