Throwback Thursday: KCA

02.08.2013
Al van jongs af aan was het mijn droom om te dansen en toen ik werd aangenomen op de opleiding ‘Kunst Cultuur en Amusement’ kon ik mijn blijdschap dan ook niet op. En hoewel ik na een jaar besloot te stoppen met de opleiding, kijk ik nog steeds terug op een geweldige tijd. 
Op het KCA kon iedereen zichzelf zijn en was iedereen creatief op zijn eigen manier. Je had de dansers, de muzikanten, de acteurs en de kunstenaars en iedereen werkte samen. Voor mij was het een openbaring dat je ergens jezelf kon zijn zonder dat mensen je beoordeelde op je uiterlijk en in dat jaar ben ik dan ook langzaam maar zeker uit mijn schulp gekropen. Hoogtepunt tijdens mijn jaar op de opleiding was toch wel de productie. Met een groep maakte we volledig onze eigen voorstelling die we de naam 4our gaven. Over de kwaliteit valt te twisten, maar een geweldige en leerzame tijd was het zeker!

Samen met Kelly maakte ik elke danszaal onveilig want niet alleen hadden we beide als hoofdvak dans, ook  hebben we menige dagen spierpijn gehad omdat we zo nodig les wilde hebben van docente Suzanne Heijne.

Uiteindelijk besloot ik te stoppen met de opleiding, niet omdat ik het niet naar mijn zin had, maar ik vond het niet uitdagend genoeg en dus besloot ik terug te keren naar de middelbare school. Van de keuze om te stoppen heb ik nooit spijt gehad maar ik heb ook zeker geen spijt gehad dat ik uberhaubt ooit ben begonnen!

Vanavond hebben we voor de 2de keer weer een reunie met een deel van mijn oud klasgenoten. En hoewel ik een grote groep best nog wel regelmatig zie en spreek, sommige zelfs dagelijks, zijn er ook mensen die ik al in geen eeuwigheid heb gezien en met wie ik nog heel wat herinneringen op wil halen. 

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.