Track and Trace the Run

04.08.2013
Als ik de Track and Trace service van UPS mag geloven, en geloof me dat doe ik met volle overgave, dan wordt maandag een mooie dag. Nee ik ga niet de nieuwe Helga van Leur uitgangen. Dit gaat om veel belangrijkere zaken dan het weer, als ik UPS mag geloven worden namelijk maandag mijn hardloopschoenen bezorgd! 
En waarom dat nou zou leuk is? Omdat ze super gaaf zijn! Maar daarnaast maakt het mijn nieuwe running gear ook helemaal af. Afgelopen week ontving ik namelijk ook al mijn nieuwe hardloopkleding die ik via H&M had besteld. Uiteraard had ik bij het bestellen van de kleding al rekening gehouden met de kleuren van m’n schoenen dus, vanaf maandag avond kan ik volledig in stijl gaan rennen!

Een mooie planning want na 2 weekjes een soort van verplichte sport rust kan ik niet wachten om weer te gaan knallen en kilometers te gaan maken! Morgen begin ik alvast met de Color run in Utrecht en dan is het nog ongeveer 1,5 maand tot aan de dam tot dam, volgens mij gaat dat helemaal goed komen!

Om te voorkomen dat ik weer 2 weken rust moet houden heb ik in ieder geval wat afspraken met mezelf gemaakt [ik zoek nog een vrijwilliger die me in de gaten wil houden of ik me hier ook daadwerkelijk aan ga houden….]

  • Ik ga niet vaker dan 4 keer per week sporten
  • Ik loop maximaal 3 duurlopen [dat betekend voor mij 10 km of meer] per maand 
  • Ik zorg ervoor dat ik minimaal 1 avond per week op de bank zit en een schandalig slechte maar oh zo leuke Net5     film ga kijken ter ontspanning
  • Ik ga beter op mijn eten letten, 2 keer per dag een magere en amper gevulde salade is verleden tijd.

 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.