Wat eten we vanavond?

17.08.2013
Mijn moeder vond het wellicht de meest irritante vraag die ik maar kon stellen. Iedere dag, bij voorkeur zo vroeg mogelijk in de ochtend, wilde ik al weten wat we die avond zouden gaan eten. Inmiddels woon ik op mezelf dus vraag ik het mezelf, maar mijn hemel wat is mijn inspiratie af en toe ver te zoeken! 
Nu wordt het er natuurlijk ook niet makkelijker op doordat ik glutenvrij eet. Daarbij komt ook nog dat ik af en toe zo laat thuis kom dat ik het liefst een kant en klaar maaltijd in de magnetron zou zetten, maar helaas gaat kant en klaar niet samen met glutenvrij en dus zal ik moeten koken. 

Goed het moet dus, glutenvrij, lekker, snel en ook nog eens gezond zijn. Met die combinatie kom ik vaak uit bij voorgesneden groentes. Zo ben ik groot fan van de zakjes roerbak mix groenten van de AH. Met name de Thaise en Champignon variant zijn favoriet. Je kan ze combineren met aardappeltjes, pasta, rijst, quinoa, maar je kunt ze ook door je omelet gooien. Dat laatste klinkt misschien een beetje raar, maar geloof me, het is erg lekker ;).

Maar ja ook de roerbakzakjes van de AH gaan vervelen en iedere avond salade, hoewel ook dat mogelijk is in vele combinaties, daar ben ik ook wel een beetje klaar mee……

Dus, wie ow wie heeft wat gouden tips voor me? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.