Wishlist: Travel edition

20.08.2013
Reizen vond ik altijd al leuk, maar sinds ik in Thailand ben geweest ben ik besmet geraakt met een reisvirus. Ik denk minimaal 1 keer per dag aan het maken van een reis en plan tijdens mijn slaap de meest coole en gave reizen en mijn wishlist groeit met de dag. 
Helaas staan mijn vakantiedagen niet helemaal in verhouding tot de plannen die ik allemaal heb en over de reactie van mijn spaarrekening heb ik nog maar niet eens nagedacht. Het plan was eigenlijk om begin oktober een weekend naar Rome te gaan als cadeautje voor mijn verjaardag, maar helaas zit dat er werktechnisch niet in voor mij. Geen vakantie dit jaar dus, alleen korte weekendjes gaan het worden, Parijs, Antwerpen en een kerstmarkt in Duitsland staan in ieder geval op de planning voor dit jaar.

Maar in 2014 ontvang ik weer vakantiedagen, officieel 25, maar aangezien ik er 5 verplicht moet opnemen helaas maar 20….. Maar desalniettemin groeit mijn wishlist voor 2014 gestaag. 

Indonesië!
Na onze geweldige reis door Thailand willen we volgend jaar naar Indonesië. Ik heb al even rondgesnuffeld en Java, Bali en Lombok [inclusief de Gili eilanden] lijken me erg gaaf. Ook een bezoekje aan Komodo lijkt me wel heel gaaf, maar hoe gaan we dit alles in hemelsnaam in  3 weken kunnen krijgen? We willen cultuur, wildlife, duiken en ook nog relaxen…. Goed, het reisplan is dus nog iets waar we aan moeten werken.

New York
Een lang gekoesterde droom van mij is om naar New York te gaan. En dus heb ik besloten om mijn 25ste verjaardag in New York te gaan vieren. Jullie zijn uiteraard allemaal van harte uitgenodigd om langs te komen, dus zet het maar vast in je agenda.
Ik roep al mijn hele leven dat ik naar New York wil. In de ochtend rennen door Central Park, ontbijten bij een bagel zaakje op de hoek, vervolgens lekker shoppen à la SATC, een veel te grote hamburger verorberen, een show op Broadway bezoeken en als het pikkedonker is midden op Times Square staan. Ja ik zie het al helemaal voor me!

Rome
Dat Rome er dit jaar niet in zit betekent niet dat het er volgend jaar ook niet in zit toch? Ik heb dringend behoefte aan Italiaanse schoenen, Italiaans ijs, Italiaans eten en eigenlijk gewoon aan heel Italië. Ik hou van Italië en ik voel me als een vis in het water in Rome. Overal waar je loopt is er wel iets moois te zien en zelfs na al 2 stedentrips er te hebben doorgebracht, heb ik nog niet alles gezien wat ik zou willen zien. 

Goed een behoorlijk lijstje, en dan heb ik mezelf nog beperkt tot de echte top 3, want eigenlijk wil ik ook nog wel graag naar Stockholm, zijn weekendjes Parijs altijd fijn en moet ik toch zeker 2 keer naar Antwerpen. Dus bij deze een oproep om donaties te doen aan het Legally-Brunette vakantiefonds [het is immers niet alleen je reis en verblijf, in NY en Rome moet natuurlijk ook schandalig worden geshopt!] en daarbij zou een donatie van 10 extra vakantiedagen ook erg welkom zijn! 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.