Autumn Love

14.09.2013
Begrijp me niet verkeerd, ik ben dol op de zomer, ik hou van warmte en de zon kan niet lang genoeg schijnen. Maar nu het toch echt herfst is geworden en het weer zich er ook steeds meer naar begint te gedragen, vind ik het stiekem toch ook wel heel erg lekker die herfst. Sommige dingen kunnen nu eenmaal niet in de zomer maar wel in de herfst. 
De pepernoten liggen weer in de winkel II De hele zondag in bed liggen en series kijken II Liters thee drinken II Een half uur onder de douche staan om warm te worden nadat je zojuist helemaal doorweekt aan bent gekomen II De nieuwe herfst en winter collectie inslaan II De mooi gekleurde bomen II Een excuus hebben om erwtensoep te eten II De hele zondag je pyjama aanhouden omdat het buiten toch regent II Warme chocolade melk drinken met heel veel slagroom II Geen bikini stress meer II Met regenlaarzen stampen in een plas II Alvast uitkijken naar de feestdagen II Het huis verlichten met heel veel kaarsjes II Het geluid van de regen tegen het raam II Nu toch echt een keer pompoensoep gaan maken II Dancing in the Rain II Een goed excuus om mijn toga poncho aan te doen II Samen op de bank onder een deken kruipen II Uggs sloffen II Je kunnen verstoppen in een grote, warme trui II Niet meer urenlang je haar hoeven doen omdat het buiten toch stormt en regent II Extra kunnen genieten van de schaarse momenten in de herfst zon II De plantjes buiten geen water meer hoeven geven omdat dit voortaan op een natuurlijke wijze wordt geregeld II Die leuke winter jurkjes die weer uit de kast kunnen II Door het bos wandelen II Heel veel geurkaarsjes in huis aansteken

Wat vinden jullie fijn aan de herfst? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.