Closet Sale

05.09.2013
Mijn kast puilt uit, mijn jurkjes passen amper meer in mijn kast en ik heb gewoon te veel kleding die ik niet meer draag. Veel kleding is simpelweg te groot en hangt al weer veel te lang in mijn kast. Dus besloot ik mijn kast eens even op te ruimen en het een en ander op Marktplaats te zetten
Hoewel ik het altijd een hels karwij vind om advertenties op marktplaats te zetten, moest er echt iets gebeuren met mijn kast. Wellicht zit er iets voor je tussen, je kunt natuurlijk reageren via Marktplaats maar je kunt me ook via de site een mailtje sturen! En als je meerdere dingen leuk vindt maken we er natuurlijk een mooi prijsje van en scheelt het in de verzendkosten!

Mocht er geen link naar Marktplaats bij het artikel staan,  stuur me dan gewoon een mailtje. 

Ik hou het aanbod up to date, dus als het verkocht is zal ik het direct bijwerken! Ook plaats ik geregeld nieuwe dingen!


Beige Only Top – XS/34
Zwart H&M Overhemdjurkje – S/36
Pull and Bear skinny – Maat 36/38
Oranje Top – 36/S
Donkerblauw Esprit jurkje – XS/34
Capitoolgids California
Blauwe Eastpak Tas
Donkerblauw zomerjurkje – S/36
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.