D-Day

04.09.2013
Vandaag is het zover, de dag van het onderzoek. Mijn tas staat klaar en ook ik ben er nu wel klaar voor. Hoewel ik weet dat het allemaal goed gaat komen vind ik het toch best wel spannend. Zou ik dan eindelijk na al die jaren buikpijn er achter komen wat er mis is met die gekke buik van mij?
As we speak drink ik de laatste 2 glazen Moviprep. Als het goed is zou ik van binnen helemaal schoon moeten worden door dit drankje. Goot ik gister middag de liter Moviprep nog achterover zonder enig probleem, maar nu…. In de ochtend wil ik gewoon een bakje havermout, een kopje koffie of thee en misschien zelfs een glas jus d’orange! Maar helaas pindakaas, vandaag is mijn ontbijt een naar zoute citroen smakend drankje waar ik een liter van moet drinken. 

Sinds zondag morgen moest ik een speciaal licht verteerbaar dieet volgen en sinds gistermiddag 16:00 uur mag ik helemaal niets meer eten. Nu zijn er mensen op de wereld die dagelijks niets of nauwelijks te eten hebben maar als ik niet mag eten dan kan ik aan niets anders denken dan aan eten. Ik ruik overal eten, droom over Tony’s chocolade repen en google op afbeeldingen van cupcakes. Het gekke is ook dat ik nu merk dat ik ongemerkt toch meer eet dan ik denk, want iedere keer als ik de koelkast open trek voor een glas drinken, haal ik er vaak ook een druifje of een tomaatje uit. In ieder geval kijk ik erg uit naar vanmiddag want dan mag ik weer eten, jummie! Ik ben er alleen nog niet over uit wat ik dan wil gaan eten…. Sushi, een lekkere maaltijdsalade met warme kip, pasta pesto of misschien wel nasi…. moeilijk. 

Straks om half 12 begint het onderzoek en als het allemaal goed gaat mag ik rond half 2 al weer naar huis. Na het onderzoek mag ik dus al vrij snel naar huis en mijn vriend is zo lief om een middag vrij te nemen en komt mij dus op halen. 

Ik hou jullie op de hoogte, maar uiteraard nadat ik heb gegeten 😉

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.