[Glutenvrije] Hotspot: Bagel & Beans

25.09.2013
Als je geen gluten eet, kan het nog wel eens lastig zijn om buiten de deur te eten. Leuke tentjes waar je glutenvrij kunt eten zijn moeilijk te vinden, maar soms ontdek ik een glutenvrije hotspot die stiekem net zo leuk is als je wel gewoon gluten mag eten. Mijn favoriete lunchtentje is zo een hotspot, met heerlijke broodjes, sapjes en koffie is Bagel & Beans echt een aanrader. 
Verspreid door het hele land kun je vestigingen van deze snel groeiende keten vinden. Zoals de naam al zegt serveren ze bagels en koffie, maar dat niet alleen, je kunt er ook terecht voor sapjes met de meest verrassende ingrediënten, een lekker stukje taart of een high tea. 

Met cocos water, tarwegras poeder, matcha, soja en royal jelly op de menu kaart is Bagel & Beans ook zeker een hotspot voor foodies die ook buiten de deur graag bewust en verantwoord willen eten. Ook kun je er dus kiezen voor een glutenvrije bagel, uniek want er zijn maar weinig ondernemers die dit standaard aanbieden. 

Mijn favoriete bagel is die met prosciutto en zongedroogde tomaten creamcheese, maar ook de wilde zalm is om je vingers bij af te likken. Daarnaast zijn er ook voldoende vegetarische opties en maken ze bijvoorbeeld geen gebruik van plofkippen en is de zalm verantwoord gevangen, al met al is Bagel & Beans dus niet alleen een lekkere, maar ook nog eens een verantwoorde keus. 

Goed, logisch dat ik gek ben op Bagel & Beans omdat het een van de weinige zaken is waar ik gewoon kan lunchen, maar niet alleen ik ben er gek op. Sinds we per toeval ontdekte dat ik er kan lunchen, stelt ook mijn vriend regelmatig voor om even langs de Bagel & Beans te gaan want ook hij likt z’n vingers af bij de broodjes die ze er serveren. Afgelopen weekend was het ook de beurt aan vriendinnetje Annemijn die haar enige echte Bagel & Beans vuurdoop beleefde en met succes. Ook zij was erg te spreken over de kwaliteit en ook de prijs kwaliteit verhouding. Een lunch bij Bagel & Beans is namelijk niet zo duur, voor minder dan 10 euro heb je al je bagel en een drankje! 

Zijn jullie wel eens bij Bagel & Beans geweest? Het is een echte aanrader! Op de website van Bagel & Beans kun je zien waar ze vestigingen hebben en waar jij van die heerlijke Bagels kan genieten.

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.