Het bedrijfsuitje

13.09.2013
Gistermiddag was het dan zover, in een bus vertrokken we naar Zandvoort voor een bedrijfsuitje. De weergoden waren ons gunstig gestemd want op wat donkere wolken en spetters na, zat het weer ons erg mee. Activiteiten op het strand, eten en dansen, de ultieme manier om mijn collega’s eens op een andere manier te leren kennen.
Eenmaal in Zandvoort begonnen we aan een aantal verschillende spellen op het strand waarbij we in teams tegen elkaar streden. Mijn team was behoorlijk fanatiek en met 2 directeuren in mijn team durfde onze tegenstanders ons misschien ook niet te laten verliezen. Uiteindelijk werden we nipt tweede maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Eenmaal binnen was het tijd voor mijn camera en heb ik de nodige plaatjes geschoten, bij deze mijn collega’s en een impressie van ons uitje.

Door de spetters, storm en al het zand heb ik dus alleen binnen foto’s gemaakt. 

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.